Bland Böcker

Här handlar allt om böcker, bokrecensioner och andra bokrelaterade ämnen!

Top Ten Tuesday: 2 mars

Kategori: Top ten tuesday

 
Det har återigen blivit dags för Top Ten Tuesday hos The Broke and the Bookish. Denna tisdag ska vi lista tio karaktärer som vi tror att vi skulle bli lite förälskade i om vi också vore bokkaraktärer. Ett väldigt intressant ämne ;) Här kommer åtta bok-hunkar som jag säkerligen hade fallit pladask för:
 
1. Joe Morelli i böckerna om borgensagenten Stephanie Plum, skrivna av Janet Evanovich. Morelli är ju den hetaste snuten i stan - säkert behjälpt av sitt italienska påbrå och temperanent.
2. Luke Brandon i Sophie Kinsellas Shopaholicserie. En snygg och trygg affärsman skulle nog falla mig i smaken...
3. Alex i "Där regnbågen slutar", skriven av Cecelia Ahern. En humoristisk specialistläkare med hjärtat på rätt ställe.
4. Vince i "Vince & Joy", skriven av Lisa Jewell. Vince tycks vara en väldigt vettig kille med båda fötterna på jorden, och sånna killar gillar ju jag...
5. Patrick Kenzie i Dennis Lehanes böcker. Han har humor, är smart och ser jäkligt bra ut... Det var vi i alla fall överens om på senaste bokklubbsträffen :)
6. Johan Axberg, som är kommissarie vid Sundsvallspolisen i Jonas Moströms deckare. Han fastnade i mitt minne när jag läste "Dödens pendel" i somras.
7. Christian Grey, i E L James Fifty Shades-trilogi. Nu får jag väl hela bokbloggarvärlden emot mig, men om nu Mr Grey är så snygg och oemotståndlig som han beskrivs i böckerna så hade jag garanterat trillat dit!
8. Patrik Hedström i Camilla Läckbergs Fjällbackadeckare verkar vara en väldigt rekorderlig men samtidigt mänsklig man. 
 
Vilka karaktärer tror du att du hade blivit förälskad i om du sprang på dem?
/Caroline
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: