Bland Böcker

Här handlar allt om böcker, bokrecensioner och andra bokrelaterade ämnen!

Utlottning hos Lotten

Kategori: Tävlingar

Okej, det här börjar bli deprimerande. Att gå här och vänta på bebisen som skulle varit här för sisådär fyra dagar sedan. Men den trivs väl där inne i magen. Eller så vet den helt enkelt inte vad det är för datum...
 
Något som piggar upp är att Lotten på Lottens Bokblogg har en utlottning av Simona Ahrnstedts "En enda natt". Klicka HÄR för att komma till själva utlottningen.
 
 
Nu håller vi tummarna!
/Carro
 

"Otrohet"

Kategori: Bokrecensioner

Bazar Förlag var man vänlig nog att skicka mig ett recensionsexemplar av Paulo Coelhos senaste bok, "Otrohet". Tack snälla!
 
Beskrivning från förlaget:
 
I alla andras ögon lever Linda det perfekta livet: ett lyckligt äktenskap, barn och framgångsrik karriär. Men vad Linda känner är en enorm apati. Och så en dag, ett möte från förr, som förändrar allt. Som får långtgående konsekvenser och som ofrånkomligen leder till en total rannsakelse av sig själv. 
 
 
Som bokbloggare får jag ju nästan skämmas när jag säger att det här är det första jag läst av Paulo Coelho. Men säkerligen inte det sista. Boken sträckläste jag på en dag, tack vare Coelhos lättflytande språk och hans förmåga att skriva enkelt och sakligt, utan att det för den sakens skull känns simpelt eller trist. Jag skulle dessutom tro att själva ämnet - otrohet - är något som många läsare berörs särskilt av, eller känner igen sig i. Karaktärerna känns både äkta och relevanta, och mellan raderna återfinns ett viktigt budskap som de flesta av oss säkerligen kan ta till oss.
 
/Caroline