Bland Böcker

Här handlar allt om böcker, bokrecensioner och andra bokrelaterade ämnen!

Kluven

Kategori: Allmänt

Kära bloggvänner,
 
jag känner mig lite kluven. Under ett drygt års tid uppdaterade jag den här bloggen dagligen och tyckte verkligen att det var roligt. Sedan blev jag gravid - vilket jag tyckte var extremt roligt - och med graviditeten kom en trötthet som inte kan beskrivas med ord. Jag orkade helt enkelt inte jobba heltid (huller-om-buller-skift på dygnets alla timmar och årets alla dagar), plugga lite (specialistutbildning) OCH uppdatera bloggen. Det blev bloggen som fick stryka på foten, vilket ju märkts på frekvensen på mina uppdateringar...
 
Om tre-fyra veckor, i mitten av september, är det tänkt att min och sambons lilla bebis ska komma till världen. Tills dess har jag all tid i världen, men sedan kommer ju bebben komma i första hand. Men jag antar att jag kommer (eller åtminstone kommer försöka) läsa en del ändå.
 
Frågan är hur jag ska göra med bloggen. För jag saknar den, och jag saknar kontakten med er. Jag är en sådan där person som tycker att det som är värt att göras, är värt att göras ordentligt. Alltså skulle jag vilja uppdatera den här bloggen dagligen (eller iallafall så gott som dagligen), och jag skulle vilja delta i alla roliga utmaningar osv. Men frågan är hur mycket man hinner som nybliven mamma...
 
Är det någon som har idéer? Ska man låta bli att blogga om man inte har tid att uppdatera bloggen (eller läsa!) så ofta man vill? Eller är några inlägg då och då bättre än inga alls?
Vad tycker ni?
 
Kram på er!
/Carro
 

Kommentarer

 • boktok73 säger:

  Det är helt förståeligt att du inte har hunnit och orkat blogga så mycket på senaste tiden. Växande bebisar i magen tar på krafterna :) Ta ingen stress över bloggen, känn efter vad du hinner och orkar och skriv nu och då. Vi finns här ute och läser vad du skriver, men huvudsaken är att du och bebisen har det bra!

  2014-08-21 | 20:14:58
  Bloggadress: http://boktok73.blogspot.com/
 • Linda säger:

  Skriv bara när du orkar och har lust:). När bebben kommit, kanske ligger och jollrar sött på golvet så kan du knappa lite på bloggen:). Vi finns kvar!

  2014-08-21 | 20:58:19
  Bloggadress: http://www.nakit.webblogg.se
 • Zelly säger:

  Det är ju försåtligt att du inte orkar uppdatera. Känn ingen stress över bloggen, vi här finns kvar :) Gör det som känns bäst för dig, kanske uppdatera med nåt inlägg här och där när du finner tiden :)

  2014-08-23 | 12:58:06
  Bloggadress: http://zellysbokblogg.blogspot.se
 • CissiG säger:

  Du gör ju som du själv vill. En bebis att ta hand om är mysigt men tar ju på krafterna. Jag bloggade när min 6åring var bebis och gjorde det precis när jag kände för det. På så sätt kände jag mig inte tvingad till det heller. Varmt lycka till med allt vännen.
  Kram Cissi

  2014-09-01 | 14:15:42
  Bloggadress: http://cissigrip.blogg.se

Kommentera inlägget här: