Bland Böcker

Här handlar allt om böcker, bokrecensioner och andra bokrelaterade ämnen!

"Inte helt perfekt"

Kategori: Bokrecensioner

Titel: "Inte helt perfekt"
Originalets titel: "The (Im)perfect Girlfriend"
Författare: Lucy-Anne Holmes
Format: Pocket
Antal sidor: 364
Förlag: Pocketförlaget
Copyrightår: 2010
Serie: Sarah Sargeant #2
 
Baksidetext:
Sarah Sargeant är tillbaka! Och äntligen har hon träffat den rätte. Den perfekte pojkvännen. Dessutom ska hon åka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men säg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.
När gick det egentligen på tok? Var det när hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvännen i sin pojkväns filofax? Eller kanske när hon fick veta att hon skulle spela in en ångande het sexscen med den snyggaste mannen i världen, någonsin?
Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svårare än man skulle kunna tro.
 
 
Omdöme:
Liksom föregångaren är detta en lättläst, lättsmält och humoristisk historia som är skriven med glimten i ögat men samtidigt med en nypa allvar. Vissa delar känns ibland något överdrivna, men på det stora hela är nog "Inte helt perfekt" tillochmed bättre än föregångaren "50 sätt att träffa den rätte". Humorn är härligt avväpnande och kapitlen alldeles lagom långa (korta). Jag hoppas att det kommer en tredje bok om Sarah Sargeant, den skulle jag gärna läsa!
 
Betyg: 3/5
 
/Caroline
 

Kommentarer

  • Evelina säger:

    Jag funderar faktiskt på att läsa "50 sätt att träffa den rätte", det känns som att den skulle passa mig. Måste kanske spana efter den på bibblan :)

    Svar: Den var faktiskt ganska rolig, så den tycker jag att du ska läsa!
    CAROLINE

    2013-08-15 | 11:43:40
    Bloggadress: http://ewelinasbokblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här: