Bland Böcker

Här handlar allt om böcker, bokrecensioner och andra bokrelaterade ämnen!

Top Ten Tuesday: 12 februari

Kategori: Top ten tuesday

 
Top Ten Tuesday  hos The Broke and the Bookish går denna vecka ut på att vi ska lista tio av våra favoritkärlekspar eller favoritböcker inom den romantiska genren. Jag har valt ut sju favoritpar:
 
1. Emma & Dexter i "En dag" av David Nicholls. Man kan ju inte annat än tycka om Emma och Dex från denna vackra kärlekshistoria.
2. Stephanie & Morelli i serien om borgensagenten Stephanie Plum av Janet Evanovich. Även om de har ett av-och-till-förhållande så vet vi ju alla att de passar ihop som handen i handsken :)
3. Becky & Luke i Shopaholicserien av Sophie Kinsella. Becky avgudar sin älskade Luke, och trots Beckys alla galna upptåg visar Luke gång på gång att han älskar henne lika mycket tillbaka.
4. Ana & Christian i Fifty shades-serien av E L James. Jag behöver väl inte ens kommentera kärleksparet från århundradets förmodligen vackraste (!) kärlekshistoria...
5. Hermione & Ron i Harry Potter-böckerna av J K Rowling. Nu var det visserligen ett tag sedan jag läste böckerna om Harry Potter, men visst var ju Hermione och Ron ett solklart par redan för början!?
6. Vince & Joy i boken som heter just "Vince & Joy" av Lisa Jewell. Här snackar vi kärlek från första ögonkastet.
7. Rosie & Alex i "Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahern. De är bästa vänner som har djupare känslor än de vänskapliga för varandra. Och alla fattar det... utom de själva!
 
Jag gillar verkligen veckans Top Ten Tuesday-tema. Passar ju superbra denna alla hjärtans dag-vecka!
 
/Carro
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: